Koopjes tot 70% korting!
Levering binnen 2-5 werkdagen
Keuze uit meer dan 100.000 items!
Voor dames, heren en kids

Betaalmethoden

We willen dat je veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vind je alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij je past.

Veilig betalen

De betalingsgegevens die je doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door outlet-kinderkleding.nl worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Betalingstraject

Je hebt een keuze gemaakt voor een bepaald artikel op de site en je hebt je adres- en bezorggegevens ingevuld. Op je beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende online betaalmogelijkheden. 

Online betalen

Het voordeel van het online betalen is dat bij een succesvolle verwerking je betaling direct bij ons binnen is en zo kunnen wij je order meteen in behandeling nemen. Transacties met creditcard worden secure afgehandeld, voor de afhandeling van deze transacties maken wij gebruik van de internetkassa van Ogone. Je kunt een beveiligde website herkennen aan het slotje onderin je scherm tijdens het betalen. Wij bieden je de volgende online betaalmethodes:

-       iDEAL - een gegarandeerde betaalmethode die gebruikt kan worden door consumenten en bedrijven met een bankrekening bij vrijwel elke Nederlandse bank

-       Creditcard; wij accepteren MasterCard, Visa en American Express

Onze servicepartner Mollie.nl

Alle betalingen via outlet-kinderkleding.nl worden via een beveiligde lijn naar de Payment Provider Mollie geleid. Dit houdt in dat je gegevens gecodeerd verstuurd worden (zgn. secure connection). Je herkent een beveiligde verbinding aan het slotje onderin je scherm. Op dat moment word je doorgeschakeld van de website van outlet-kinderkleding.nl naar het betalingssysteem Mollie. Zodra Mollie je betaling ontvangen heeft, krijgen wij een akkoord binnen en zullen wij je bestelling verwerken.

Orderbevestiging per e-mail

Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct op de website ingeeft! De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order hebben ontvangen.

Koopjes tot 70% korting!
Levering binnen 2-5 werkdagen
Keuze uit meer dan 100.000 items!
Voor dames, heren en kids